prev Galerie akcí

Pozvánka na závod Extrem Cup 2007

Extrému zdar!

Blíží se léto 2007 a s ním i další ročník závodu Extrem Cup. Letos se závod uskuteční 23.6. Start závodu bude v 11:00 na Žluté plovárně.

Ročník 2007 přináší zásadní změny, jak v tratích závodu, tak v zařazení závodu. Extrem Cup 2007 je pořádán jako Mistrovství ČR v extrémním závodě štafet I. kategorie. Tato novinka sebou nese i změnu v disciplínách závodu, nic ale nemění na tom, že závod je určen všem sportovcům -- amatérským, hobíkům atd. ale možná, že se na startu potkáte i s profíky. Po dlouhé debatě bylo zrušeno lezení, které bylo vždy důvodem k pozávodním sporům a dohadům, jakožto obtížně měřitelná a trochu více nebezpečná disciplína.

Další disciplíny (mimo běhu) se dočkaly také změn. Mtb -- nově startuje na Žluté plovárně a trasa probíhá místy, kde jsme ještě nezávodili (viz. mapa EC v propozicích závodu). Biker předává štafetu kajakáři na peřeji */and/*quot;Paraplíčko*/and/*quot; za Železným Brodem. Paraglidistům se vrací do závodu částečný výběh na Kozákov. Při letu budou muset splnit úkol (to bude jako vždy upřesněno na předzávodním mítinku). Kajakáři nově startují na paraplíčku a jedou do cíle závodu na Žluté plovárně. Změn doznalo i pořadí disciplín. To je nyní Běh -- Mtb -- Paragliding -- Mtb -- Kajak.

Závod bude měřen časomírou ChampionChip, což by mělo přinést větší pohodlí jak závodníkům, tak i nám pořadatelům se zpracováním výsledků.

V zázemí závodu bude též připraveno mnoho novinek pro příjemně strávený čas pro diváky a fanoušky. Jako vždy bude připraven adrenalin park čítající umělou horostěnu, trampolínu, bungeeruning a další skopičiny. Bohaté občerstvení a prezentace výrobků sponzorů závodu nebude chybět ani na tomto Extrem Cupu. Celým závodem bude provázet profesionální sportovní komentátor.

Čeká na vás samozřejmě i oblíbená afterparty v maloskalské sokolovně. Účinkují: Tower of power -- revival (funk rockový nářez ala James Brown), Martin Mikuláš -- DJ a moderátor. Ve 24:00 tradiční půlnoční tombola a fire show.

Doufáme, že Vás novinky osloví a těšíme se na vás na startu Extrem Cupu v Českém ráji!

Tým Extrem Cup.


chci podobnou akci

Zaujali jsme Vás?

Ozvěte se
Sundisk provozovna - budova Sundisk provozovna - mapa