prev Galerie akcí

Tisková zpráva - Otevírání Jizerských hor

17.12.2006

Otevírání Jizerských hor – akce v centru Jablonce nad Nisou, která se loňském roce setkala s nemalým úspěchem v očích veřejnosti, bude letos z důvodu nepříznivých sněhových podmínek zrušena. „Na snowboardovou exhibici, která měla být hlavním vrcholem celého programu je potřeba na náměstí navést opravdu mnoho sněhu, který letos prostě nikde není,“ řekl za pořádající agenturu SUNDISK Martin Bauer. Slavnostní otevření Jizerských hor se tak pravděpodobně přesune na pozdější datum letošní zimy. Kromě celodenního programu na Mírovém náměstí, kde měli mimo jiné vystoupit ohniví kejklíři, taneční skupina, či hrát živá hudba, měla akce vyvrcholit večerním koncertem. „Tato část akce se stoprocentně uskuteční, gospelová kapela z Plzně své vystoupení odehraje podle plánu,“ upřesnil Bauer. Koncert gospelového souboru začne ve 20.00 hodin v Kostele Dr. Farského, lístky je možné zakoupit v předprodeji v městském informačním centru, či v Eurocentru za 100 Kč pro dospělé a 80 pro studenty. Vstupenky se budou prodávat i těsně před koncertem od 19.00 v Kostele Dr. Farského.

Pořadatelem koncertu je SUNDISK s.r.o., Skibižu s.r.o. a město Jablonec nad Nisou. Více informací na www.rampaklub.cz nebo www.sundisk.cz

chci podobnou akci

Zaujali jsme Vás?