prev Připravujeme

Tamzpátky 2020

Podzimní Tamzpátky 2020

Napínavý závod pro celou rodinu

Závod dvojic i jednotlivců na koloběžce a lodi (kajaku/kanoi/paddleboardu)
Odzvonění koronáči a sezoně 2020 a zamykání řeky Jizery

 

Kdy: 10. října 2020

Start / cíl: Kemp Dolánky u Turnova

Harmonogram - Pečlivě pročtěte! Měníme pravidla kvůli měnícím se vládním nařízením:

Ceny pro vítěze distribuujeme po oznámení výsledků.

Dodržujeme vládní opatření. Musíme. Pobytu venku zdar!

Děkujeme vám za pochopení a #nebojmesežít.

Kategorie: 

DVOJICE: muži, ženy, smíšené dvojice, děti s dospělým (dítě do 14ti let, dospělý od 18ti let)

SINGL: muži, ženy (pohodoví a samostatní drsňáci a drsňačky - závod absolvujete sami – na koloběžce i na lodi (kajak, paddleboard, kanoe – vyberte si!)

Startovné: 

do 30.září: 300 Kč / posádka, 150 Kč jednotlivci

1.-5.října : 350 Kč / posádka, 200 Kč jednotlivci

na místě: 400 Kč / posádka, 250 Kč jednotlivci

Startovné zahrnuje účastnický list, změření času, občerstvení, zapůjčení kompletního vybavení pro závod (koloběžka, plavidlo). A spousty zážitků na parádní akci 😊


Ceny a odměny: 

Pro všechny: účastnický pamětní list a spousta dobrých pocitů 

Pro stupně vítězů: Poukazy na služby SUNDISK family (poukaz na ubytování v penzionu, půjčení lodí a koloběžek, vstupenky do Klubu Na Rampě a další hodnotné ceny od partnerů akce).

Pravidla: 

Závodu se mohou účastnit dvojice v kategoriích muži, ženy nebo smíšené dvojice, nebo jednotlivci v kategorii singl (muži, ženy). Start NEBUDE HROMADNÝ a bude v čase 11:00 - 13:00 z parkoviště v Dolánkách u Turnova. Trasa vede po cyklostezce č. 17 (Greenway Jizera) přes Rakousy a Křížky, kde závodní dvojici čeká povinná zastávka s úkolem. Dále pak trasa pokračuje na Žlutou plovárnu na Malé Skále. Zde soutěžní dvojice vymění koloběžku za dvoumístnou plastovou kanoi Samba a vyrazí zpět do Dolánek po řece Jizeře (kategorie singl vymění koloběžku za své plavidlo – paddleboard, kajak, nebo kanoi). Závod končí vytažením plavidla z vody nad jezem v Dolánkách a umístěním do vytyčeného prostoru a následným závěrečným během do cíle, s pádlem v ruce (cca 400m). Vyhlašujeme první tři v každé kategorii a celkové vítěze - dvojice a singl - bez ohledu na kategorie. O vítězích rozhoduje čas, podmínkou je fair play závodění a splnění úkolu na povinné zastávce v Křížkách. 

Veškeré sportovní vybavení je v ceně!

Vybavení pro závod zajišťuje 100% pořadatel (koloběžky, kanoe, kajaky, paddleboardy). Použití vlastního vybavení je zakázáno z důvodu zachování fair play rovných podmínek pro závod. Na startu si každý vybírá koloběžku (Kostka Tour pro zájemce Hill), na Žluté plovárně jsou připraveny stejné dvousedačkové kanoe SAMBA, stejný typ kajaků a paddleboardů - tak jak závodníci přijíždějí, berou si vodácké vybavení a odplouvají.

Občerstvení:

V prostoru startu a cíle v Kempu Dolánky je pro závodníky připraveno občerstvení – nápoje a guláš, dále je připravena občerstvovací stanička na Žluté plovárně.

PŘIHLÁŠUJTE SE ZDE:

přihláška k závodu zde

Facebook event: 

https://www.facebook.com/events/653589335383454/


Pořadatel závodu Tamzpátky 2020:

SUNDISK s.r.o. www.sundisk.cz , www.sundiskfamily.cz, +420 485 100 500, info@sundisk.cz 

Partneři akce:

Auto KP Plus, ELEVEN, Kitl, Kooperativa, Staropramen, SKIBižu, Klub Na Rampě, Kemp Dolánky, CK Livingstone a Ruda Švaříček

Zaujali jsme Vás?

Ozvěte se
Sundisk provozovna - budova Sundisk provozovna - mapa